Followers

Monday, July 26, 2010

Makan Angin Di Bandung

Tempat kami mengisi perut





Nilah 1st time kami org gi holiday kat oversea.......luar malaysia...seperti biasalah tiket kami booking 6 bulan sebelum ...Alhamdulillah dapat tiket murah..untuk kami bertiga lebih kurang RM400 jer....pergi balik...Kami pergi dengan akak mama...sbb akak mama ni memang buat freelance tourist......bertolak jam 9.30 pagi sampai sana lebih kurang pukul 12.00 pm waktu Indonesia...sampai2 jer..supir kami Pak Tedi dah tunggu....kami x cek in dulu ..kami terus mulakan aktiviti bershopping di Pasar Baru .... 4 hari 3 malam tu kami menginap kat ORANGE HOME..macam homestay lah..murah jer RM 82/night siap breakfast lagi...yg pasti ini milik org islam ...so x takut makanan halal ke tak....Selama 4 hari tu kami sempat pergi Pasar Baru, alun-alun, gazebo, Takuban Perahu, Rumah moder, Toko 3...objektif utama pegi ni....nak makan2 ...so segala tpt makan kami pergilah....memang best makanan kat sini....last2 sekali nak balik tu...tpt tinggal free...tima kasih Ibu Evi sama irfan...transport pun Free tau...Thanks Pak Tedi...Plan nak gi lagi...Pasti kita org nak serbu Kampung Daun & Bogor

No comments:

Post a Comment

Post a Comment