Followers

Wednesday, January 5, 2011

Outing @ Putrajaya
















Ahad last week di sebabkan customer Redza Rayyanz Photographer postpone family outdoor & post wedding..so En baba telah decided nak ambik gambo kita org kat salah satu taman kat Putrajaya...Taman ni masuk kot pintu kag Abu Bakar Baginda...best x der orang....Taman ni dekat shop lot....dekat area KAMDAR & MYDIN.....ni lah beberapa keping gambo yang kita org ambik...kemain susah betul nak suruh Si Acha tu posing...tu yg mamanyer terpaksa masuk dalam ini picture.....

4 comments:

  1. aduhaiii acha cumell nyeee...pandai posing..

    ReplyDelete
  2. ni pun mama dia terpaksa interframe...klau tak x maunyer...sbb dia x suka nampak kamera

    ReplyDelete
  3. Wah, kehijauan memenuhi taman, segar mata dan minda. Tahun depan acha nak masuk Taska dah, tentu mamaacha dah merancang sesuatu utk acha kan, hehe....:)

    ReplyDelete
  4. kak imun: mama dia dh excited nak masukkan...siap dah survey2 taska yg dekat dgn umah nanny dia

    ReplyDelete